Cím: |
Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
| Szerző: |
Bernáth József ; Omer Fatima |
Közrem.: |
Szendeff Lőrinc (fotó) |
Szerz. közl: |
Bernáth József ; Omer Fatima ; fotó Szendeff Lőrinc
| Kiadás: |
[Budapest] : Kossuth, cop. 2015 |
Eto: |
641.55(083.12)
Táblázat |
Kód |
Magyarázat |
ETO jelzet:
641.55(083.12)
|
Fő |
641.55 |
ételkészítés, ételek, étrend ; étrend, ételek, ételkészítés
|
Formai |
(083.12) |
előírások ; receptek
|
| Tárgyszó: |
Szakácskönyv |
Szakjel: |
641
| Cutter: |
B 56
| ISBN: |
978-963-09-8323-5
| Nyelv: |
magyar
| Oldal: |
200, [5] p.
| Kivonat: |
Az egyik kereskedelmi televíziós csatornán jelenleg is vetített nagysikerű, Konyhafőnök című főzőműsor zsűrijének tagja Bernáth József, nevét innen ismerhette meg a nagyközönség. Ennek okán vélhetően szakácskönyve, amely kivitelében kiemelkedik a hasonló kötetek sorából, sikert arat majd a
[>>>]
Az egyik kereskedelmi televíziós csatornán jelenleg is vetített nagysikerű, Konyhafőnök című főzőműsor zsűrijének tagja Bernáth József, nevét innen ismerhette meg a nagyközönség. Ennek okán vélhetően szakácskönyve, amely kivitelében kiemelkedik a hasonló kötetek sorából, sikert arat majd a kulináris élvezetekben elmélyülők körében. Bevezetőjében arra irányítja a figyelmet a szerző, hogy tapasztalata szerint még a főzni szeretők sincsenek tisztában az alapvető főzési technikákkal. Ebben kíván az érdeklődők segítségére lenni, amikor az alapreceptek leírása mellett a főzés fontosabb mozzanatait fázisfotókon mutatja be. Így folyamatosan nyomon követhető, hogy elkészítés közben, hogyan kell kinéznie az ételnek. A receptek mellett olvasható apró trükkök birtokában egészen bizonyos, hogy sikerélménye lesz majd a hobbiszakácsnak. Emellett a tálalás esztétikájára is nagy figyelmet fordít a séf, aki úgy véli, hogy a látvány nagyrészt meghatározhatja a későbbi íz élményt is. 35 szebbnél szebb, színes fotókkal illusztrált recept szerepel a kínálatsorban, többek között a húsleves, a lecsó kolbásszal, a csirkepörkölt, a rántott csirke és más hagyományos magyar ételek stílusos, lezser elkészítési módjával ismerkedhetnek majd meg a sütni, főzni szerető olvasók.
[<<<]
|
|
|