Rendhagyó finomságokkal készülhetünk a karácsonyi ünnepkörre, ha fellapozzuk ezt a szép színes fényképekkel illusztrált szakácskönyvet. Az édességek receptjei hét tematikus fejezetbe rendezve olvashatóak a kiadványban. Az első részben a legnagyobb klasszikusok kaptak helyet: különféle bejglik,
[>>>]
Rendhagyó finomságokkal készülhetünk a karácsonyi ünnepkörre, ha fellapozzuk ezt a szép színes fényképekkel illusztrált szakácskönyvet. Az édességek receptjei hét tematikus fejezetbe rendezve olvashatóak a kiadványban. Az első részben a legnagyobb klasszikusok kaptak helyet: különféle bejglik, gyümölcskenyerek, mézes krémes és fatörzs. A folytatásban sok íz és forma szempontjából "fúziósnak" tekinthető sütemény szerepel: például harang alakú túrótorta, fenyőfa formára alakított bejgliszeletek, hókiflitorta, tésztából formált szaloncukor imitációk, mikulássapka sütinyalóka, toboz alakú kukoricapehely. A választékban ezek felül szerepel többféle mézeskalács figura, ünnepi asztalra való torták, aprósütik, sütés nélkül előállítható desszertek, és olyan nyalánkságok is, amelyek akár ajándéknak is alkalmasak lehetnek. A kötet végén receptmutató segíti az eligazodást.
[<<<]