Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: Provence ízei
Alcím: a piactól a terített asztalig
Szerző: Gedda, Gui (1932) ; Moine, Marie-Pierre
Közrem.: Nimila Ágnes (ford.)
Szerz. közl: Gui Gedda és Marie-Pierre Moine ; [ford. Nimila Ágnes]
Kiadás: [Budapest] : Kossuth Kiadó, cop. 2022
Eto: 641.568(449.1/.3)(083.12)
Tárgyszó: ételspecialitás ; Providence ; Szakácskönyv
Eredeti cím: The Provençal cookbook
Szakjel: 641
Cutter: G 33
ISBN: 978-963-544-740-4
Nyelv: magyar
Oldal: 304 p.
Kivonat:
Az egész Mediterráneum területén csodálatos és sokszínű a konyhaművészet. Ezek közül is kicsillan természetes, könnyed bájával a provanszál gasztronómia, amelynek műhelytitkaiba kínál bepillantást ez az igényes színes fotókkal gazdagon illusztrált szakácskönyv. Elsőként az alapvető tudnivalókat   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Martonosi Pál Városi Könyvtár 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt641 G 33224507Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Martonosi Pál Városi Könyvtár - Kiskunhalas
TextLib WWW V2.01.01/1673 - InfoKer